Medie

Medieholdet laver interview

Medieholdet fungerer primært som et kursusværksted. De dagcenter brugere der deltager i et mediekursus, gør det således i arbejdstiden og skifter deres normale arbejde ud med kursusundervisning, som kan være af både kortere og længere varighed.

Mediekurserne består af undervisning, men har også til formål at levere indhold til Lille Veums hjemmeside: "Film om Lille Veum". Medieproduktionen er centreret omkring dagcentrets aktiviteter og interesser.

Brugerne kan blandt andet lære:

  • At filme og tage billeder
  • Filmredigering
  • Billedredigering
  • Filmiske virkemidler
  • Grafisk layout

Målet med kurserne er, at kursusdeltagerne er aktivt deltagende og opnår læring inden for mediefaget. Dette gøres under hensyntagen til den enkeltes evner og muligheder.

 

 

 

Film fra Lille Veum i 2019

Pedelholdet klargør bålplads i Gesten

Veum Dags Pedelhold har klargjort en bålplads i Gesten. Her har de ryddet op og lagt flis ud, sådan at pladsen er fin og klar til brug. Da arbejdet var vel overstået, blev pladsen selvfølgelig indviet med pandekager på bål. Arbejdet er et resultat af et samarbejde mellem Lille Veum og Gesten Børnecenter.

Klik på billedet for at se filmen.

Pedelhold klargør bålplads

 

Forårs-travlt på gartneriet

Gartneriet har travlt, for der er kommet rigtig mange isbegonier hjem, som skal prikles. Sara og Victor har været en tur på gartneriet Lille Veum for blandt andet at finde ud af hvor mange isbegonier, der egentligt er tale om? Se deres film her:

Klik på billedet for at se filmen.

Forårs-travlt på gartneriet

 

Fart over feltet 

En fredag i december 2018 var nogle af dagcentrets brugere ude at køre Gokart. Det var rigtig sjovt, og nu har vi endelig fået klippet en film sammen om det. Værsgo!

Klik på billedet for at se filmen.

 Fart over feltet

  

Kaninerne får nye drikkedunke

Jens har været ude at købe nye vanddunke til kaninerne, så det bliver lettere at give dem vand. Jens fortæller og viser selv, mens Jacob har stået bag kameraet. Se deres film her:

Klik på billedet for at se filmen.

Kaninerne får nye vanddunke

 

Klik her for at se Film om Lille Veum i 2018