Nyt fra Lille Veum

Pedelholdet klargør bålplads i Gesten

Veum Dags Pedelhold har klargjort en bålplads i Gesten. Her har de ryddet op og lagt flis ud, sådan at pladsen er fin og klar til brug. Da arbejdet var vel overstået, blev pladsen selvfølgelig indviet med pandekager på bål. Arbjedet er et resultat af et samarbejde mellem Lille Veum og Gesten Børnecenter.

 

Forårs-travlt på Gartneriet Lille Veum

Gartneriet har travlt, for der er kommet rigtig mange isbegonier hjem, som skal prikles. Sara og Victor har været en tur på gartneriet Lille Veum for blandt andet at finde ud af hvor mange isbegonier, der egentligt er tale om? Se deres film her:

Fart over feltet

En fredag i december 2018 var nogle af dagcentrets brugere ude at køre Gokart. Det var rigtig sjovt, og nu har vi endelig fået klippet en film sammen om det. Værsgo!

Kaninerne får nye vanddunke

Jens har været ude at købe nye vanddunke til kaninerne, så det bliver lettere at give dem vand. Jens fortæller og viser selv, mens Jacob har stået bag kameraet. Se deres film her:

En tirsdag i køkkenet

Louise har haft et kamera med på arbejde og taget billeder i Dagcentrets køkken. Her kan I se en lille film, hun har klippet sammen, der viser, hvordan en arbejdsdag kan se ud for hende og kollegerne.

Juletræer og Julelys

Så blev der sat juletræer og julelys op på Lille Veum. Casper fra træholdet har filmet og medieværkstedet har redigeret. God fornøjelse.

Nyt tag og hvide vægge - så lang så godt

Håndværkerne rumsterer stadig på lille Veum. De skifter taget på bygningen, hvor skolestuen og kreativ har hjemme. Herudover ordnes alle ydervægge, sådan at når alt er færdigt, vil Lille Veum stå flot og ensartet med hvide vægge og sorte tage. Her kan I se, hvordan arbejdet skrider frem:

 

Folkedans - et eftermiddagshold

Folkedans er et eftermiddagshold på dagcentret, hvor musik, glæde og bevægelse er i højsæde. Her har vi lavet et lille sammenklip fra en eftermiddag.

 

 

Nye eftermiddagshold på Dagcentret

Tilbage efter sommerferien blev der startet op med 2 nye eftermiddagshold på Dagcentret - svømning og motion. Dagcentret har i forvejen folkedans, vandreture og svømning, og nu altså et ekstra svømmehold plus et motionshold. Mød de to nye hold her:

 

 

Velkommen til Holger og Hilda

Den 28. maj 2018 fik Lille Veum to nye beboere - gederne Holger og Hilda. Bedre sent end aldrig, er her en lille film af de to, som også viser arbejdet med at gøre dem tamme. God fornøjelse.

 

Lille Veum 30 års fødselsdag

Lille Veum fylder 30 år. Her er en film fra dagen, der blev fejret i det fineste vejr.

 

Sølund 2018

Dagcentret har i juni været på den årlige festivaltur til Sølund. 3 dage i godt selskab og masser af god musik.

 

 

Byggeprocessen

Der bygges nye boliger på bostedet Lille Veum 2017/2018

 

Indvielse

Indvielsen af de nye boliger den 30. maj 2018.

 

Animationskursus

Piger på Animationskursus på dagcentret Lille Veum.

Laila, Lone N, Marie og Ann på animationskursus, hvor de lærte at arbejde med stop-motion. 

Her kan du se deres film.

 

Lone N's film om at lave salat:

Marie's film hvor en ugle bliver farvelagt:

Laila's film om at lave perler:

Ann's film hvor en superhelt bliver farvelagt: